CASE:
Kohberg

OPGAVEBESKRIVELSE / FORBEREDELSE

Kohberg er en familieejet virksomhed med traditioner for godt bagværk siden 1969. I dag leverer Kohberg brød til hele den danske befolkning, og til det skal de bruge nogle smukke billeder, som nærmest kan smages ved det nøgne øjekast. 

Kohberg bygger på traditioner, men vil også være nyskabende. 

UDFØRELSE

Ved brief af opgaven til magasinet “Bag om dig”, bliver der afkodet en stilart og tone, som billederne skal indebære, dog er der også lagt op til kreativ udfoldelse fra fotografernes side. 

I samarbejde med Kohbergs egne interne marketingsfolk, får vi fotograferet produkter til bolledejen ikke kan mere. Opgaverne kan foregå både med fremmøde, pr. telefon eller via mail. Vi er fotografer som kunderne tør overlade et ansvar på, fordi de ved vi kan vores håndværk og brænder for at lave de fede billeder. Altid.

AFSLUTNING

Som altid når produkter er blevet fotograferet, skal billederne have lidt efterbehandling, hvor der arbejdes lidt i farvejustering, kontrast eller retouchering. Det gode ved madoptagelser er, når man har fotografet det, kan man som regel også smage på et produkt, ofte som en af de første på markedet.

Kunden får billederne, og vi spiser brød til. 

Hvad skal vi sige? Boller fra Kohberg!

INTERESTED? CONTACT US HERE!

Required fields are marked *